sunnuntai 29. kesäkuuta 2008

Aurinkoaddikti.


Viikonloppu on mennyt oikein kivoissa merkeissä. Eilisten valmistujaisten jälkeen vietin iltaa kavereitteni kanssa ensimmäistä kertaa Suomeen paluun jälkeen terassin merkeissä. Kauaa emme kuitenkaan terassilla viihtyneet, vaan siirryimme yökerhoon, joka oli viime kerrasta muuttunut - ja vain edukseen! Kesäisen halvat oluet ja siideritkään eivät lompakkoa rasittaneet. Ilta oli oikein onnistunut.

Tänään pääsin sitten viimein kesäisen lempiharrastukseni pariin, nimittäin ottamaan aurinkoa. Olen totaalisesti aurinkoaddikti ja aina auringon paistaessa olen ulkona joko rannalla löhöillen, lenkkeillen tai vaan ollen - kunhan saa väriä pintaan! Jos joudun hyvällä säällä olemaan sisällä, ahdistun. Siksi onkin kamalaa kunnon hellepäivinä olla esimerkiksi töissä ja ulos kurkistaessa näkee ihmiset kesäisissä vaatteissä nauttien Suomen suvesta. Odotan tulevaa Rodoksen reissua, sillä viikon suunnitelmiini kuuluu vain ja ainoastaan rentoutuminen rannalla oheistoimintoineen. Reissuun lähden yhdessä mieheni ja perheeni kanssa ja en ole onnekseni reissuporukamme ainoa, jolla on samat suunnitelmat. :) Täytyy vain toivoa kaunista ja lämmintä säätä, mutta olemme lähdössä matkaan kesän kuumimpaan aikaan, joten toivottavasti toiveeni täyttyy.

Tänään päivä on muuten sujunut kaupassa käyden ja ruokaa laittaen. Tein helppoa ja nopeaa kinkkukasviskiusausta. Kaveriksi raejuustoa. Olen viikon ajan syönyt kaikkia ruokia, mitä koko puolen vuoden ajan kaipasin Suomesta. Listaan sisätyi mm. kinkkukiusauksen lisäksi broilerpyörykät, dippikastike, ruisleipä ja 17% oltermanni. Kunhan mieheni saapuu kotiin (hän oli eilen viettämässä iltaa toisaalla miesporukalla), niin painelemme metsälenkille,mutta siihen asti rentoudun sohvalla lukien Trendejä, juoden kahvia sekä muita blogeja selaillen.

Kuva on Zwollen uimarannalta, Hollannista.

Ei kommentteja: