maanantai 4. lokakuuta 2010

Viikko pähkinänkuoressa

Takki - Zara
Farkut - Bershka
Saappaat- AndiAmo

Viikonloppu hujahti ohitse ja viikon pahin päiväkin jo takana. Perjantaina ajeltiin illalla kotipaikkakunnalle vanhempia ja kavereita moikkaamaan. Loppuilta meni perheen kanssa jutustellessa ja istuskellessa. Lauantaina kummitytön luokse ja samalla tyttöjen kanssa illanviettoa saunomisen, ruuan ja juoman merkeissä. Iltaa jatkettiin vielä paikallisessa yössäkin. Sunnuntaina pizzaa ja automatka takaisin kotiin. Extrapäiviä otetaan viikonloppuihin vastaan! :)

Tänään takana perusmaanantai. Töitä, lenkkiä ja jumppaa. Huomenna meillä siivotaan ja keskiviikkona korkataan Stockan Hullut päivät. Mitään erityistä en kuvastosta bongannut (Gantin Star -pyyhkeitä lukuunottamatta, mutta niitä tuskin on enää illalla jäljellä), kun äsken sitä selailin, mutta toki hulinoihin pitää päästä mukaan. Nahkakäsineet voisin hankkia ja M:lle vihjailin, että kylpytakki olisi aika kiva joululahja. Sellainen unelmapehmeä hotellikylpytakki mielellään ja vaikka itse valitsema. ;) Torstaina odottaa ylitöitä illaksi ja sitten ollaankin taas perjantaissa. Eli viikko on taas hyvin buukattu täyteen. Viikonloppukin kun alkaa olla jo valmiiksi suunniteltu.


Nyt viimeistelemään Pelkäätkö pimeää? -kirja. Sidney Sheldonin Kun taivas putoaa odottaa jo jonossa yöpöydällä. :)

5 kommenttia:

~M~ kirjoitti...

Kivat noi saappaat:) Andiamossa on mun mielestä noiden peruskauppojen parhaat kengät! Täällä Jyväskylässä ei ole Stockaa ollenkaan ja olin vaan ihan hyvilläni, ettei postissa tänään tulleessa kuvastossa oikein mitään erikoista ollutkaan:)

Chatrin kirjoitti...

Kylpytakkia olen haaveillut jo vuosikausia! Jospa tänä jouluna.

Aune kirjoitti...

ihana takki! :)

Marge kirjoitti...

~M~: Ostin saappaat viime vuonna ja ovat olleet kovassa käytössä. Andiamosta usein löytää munkin mielestä hyviä kenkiä ihan kohtuulliseen hintaan.

Chatrin: Sama juttu. Jospa pukki toisi meille molemmille tänä vuonna kivat pehmeät paketit :)

Aune: Kiitos, tykkään myös (: M sanoo takkia kulttitakiksi, kun siinä on ihan tosi iso huppu ja työkaverin mielestä näyttäisin viikatemieheltä huppu päässä. :D Ehkä taidan käyttää sitä ihan noin.

Nanna kirjoitti...

Kivat saappaat! Ja niiden lisäksi kiinnitin huomioni liukuoviin, meillä olisi hakusessa joko pelkästään liukuovet tai sitten liukuovikaappi. :)