tiistai 22. kesäkuuta 2010

Kaikki valmista keskikesän juhlaan

Kaulakoru - Esprit
Neule - Only
Farkut - Pull & Bear
Kengät - DinSko

Juhannuksen valmistelut ovat kovassa käynnissä. Oltiin hyvissä ajoin liikenteessä, sillä lähes kaikki juomat hankittiin viikonloppuna Tallinnasta ja tänään ruuat ja mökkipelit Lidlistä ja Tarjoustalosta. Sai olla Lidlin kauppias tyytyväinen, sen verran jättimäinen ruokalasti kassasta kilahti läpi. Nyt on kaikkea herkkua grillattavaksi, pelattavaa ja juhannuskisarekvisiittaa (mölkky, tikkataulu, pelikortit, Alias, hyppynaru, kumivene, pyykkipoikia jne.) ja juomankaan ei pitäisi loppua kesken. Torstaina lähdetään sitten ajelemaan Vihtiin mökkijuhannusta viettämää. Kivaa kivaa.


Ja tässä vielä katsaus muutamiin Tallinnan vaateostoksiin. Päivän asun Pull & Bearin farkut ovat uudet, samoin ostin Bershkasta toiset farkut. Cliniquen ripsari oli ainut kosmetiikkahankinta. Mustat ballerinat ovat Zarasta, valkoinen tuubitoppi Pull & Bearista ja sinisen neuletakki Bershkasta. Ei mitään erikoisia, mut perusvaatteita. Nyt saunaan ja sitten kirjan kimppuun. Ei malttais odottaa enää tätä muutamaa päivää.. :)

5 kommenttia:

Pisaroita kirjoitti...

Hi, hii, ihan Marge-settiä taas tämä ;) <3

Chatrin kirjoitti...

Mä kokeilin kanssa noita baltsuja, mutta lesti ei sopinut mun jaloille :( Söpöt on.

HaNNa- kirjoitti...

mä kans nauroin itsekseni, kun tätä luin, niin margee! oot niin höppänä, saat aina hyvälle tuulelle kun näitä lukee ;) <3 hyvää juhannusta, pitää vaikka soitella jussin aikaan viel!

imlacking kirjoitti...

Kivaa juhannusta :)

Marge kirjoitti...

Katja: Perus me! (:

Chatrin: Se jää aina harmittamaan, jos kivat kengät ei sovikaan omalle jalalle. :/

HaNNa-: Heh, tämmöstä hömppätekstiä :D

I'm Lacking: Kiitos! :) Kiva se olikin ja harmittavaa, että jo ohi.