tiistai 16. helmikuuta 2010

Kohti muutoksia.

Uusi kaupunki tuo mukanaan myös uuden kodin. Odotan muuttoa innolla, sillä aiomme pistää kotimme sisustuksen samalla vihdoin uusiin puihin. Makuuhuone tulee pysymään entisellään kalusteiden osalta, mutta olohuone sekä keittiö tulevat kokemaan odotetun uudistuksen. Sohva jää, lipasto jää.. Muuten tilalle tulee uutta. Muutto tapahtuu vasta kesällä, mutta asuntoja rupean katselemaan heti kun Helsinkiin pääsen. Samalla alkaa sisustuksen suunnittelu. Ikeaan on päästävä pari kertaa ihan tutkimusmatkalle eli tutustumaan sisustusratkaisuihin ja keksimään ideoita. Blogeista saa myös paljon inspiraatiota.

Korkeakiiltoiset valkoiset kalusteet iskee omaan silmään. Viime viikolla tein jo yhden pienen hankinnan uutta sisustusta silmällä pitäen. Näen jo sieluni silmin kuinka asetan ostokseni uudelle tv-tasolle uuden musta taulutelkkarin viereen.


Ostin kolmijalkaisen kynttilänjalan. Tykkään.


" Voit valita tuhansista teistä
Voit valita ja voit erehtyä
Kunhan vain valitset oikein
mihin  kohtaan, kenen syliin,
painat lopulta pääsi"
- Tommy Tabermann


 
Muutto tuo tullessaan myös ikäviä asioita. Jotkut ovet täytyy sulkea, jotta uudet voi avata. Kävin tänään hakemassa työtodistuksen työpaikaltani, jossa työskentelin melkein koko opiskelujeni ajan. Läksiäisten kunniaksi vein viemisinä laskiaispullia ja kotiin tullessani minulla oli syli täynnä tulppaaneita sekä lahjapaketti, jonka sisältä löytyi Iittalan Kivituikku. Sanomattakin on selvää, ettei täysin kyyneleittä selvitty. Löydänköhän mistään yhtä ihania ja kivoja työkavereita!? :')

8 kommenttia:

vippe kirjoitti...

On haikeaa jättää vanhat työkaverit ja vanhat kuviot, mutta kyllä ne uudetkin kuviot on kivoja jä jänniä :) Ja toi muutto vasta hienoa onkin! Uusi sisustus ja uudet jutut, on vaan niin parasta kun voi aloittaa ikään kuin puhtaalta pöydältä :)

Chatrin kirjoitti...

Toivottavasti löydät. Toivottavasti on kiva työpaikka kokonaisuudessaan. Mielenkiinnolla luen aina uusista käänteistä ja kuulumisista täältä :)

Pipari kirjoitti...

Toivottavasti muutto ja uusi työpaikka aloittavat uuden ja vieläkin paremman sivun elämässä:)

Marge kirjoitti...

vippe: Näinpä! Eikä vanhatkaan työkaverit minnekään katoa. Nään heitä vielä jatkossakin. :) Odotan malttamattomana kaikkea uutta. Uuden kodin etsintä alkaa pian.

Chatrin: Kiva, kun haluat olla kuulemassa uusista käänteistä ja kuinka muutto ja uuden työn aloitus ym etenee. Ensi viikolla tapahtuukin jo sitten muutto. Aion blogeilla mahdollisimman paljon myös ystävieni luota. :)

Pipari: Sitä jännityksellä jään odottelemaan! Ihanaa, ens viikolla mä jo muutan! :)

Naily kirjoitti...

Kauniita tulppaanikuvia! Nyt on ollut jopa jo hieman keväisempi olo ja itsekin teki mieli kaupasta hakea kukkia piristeeksi. Jospa sen tässä joku viikonloppu teenkin. :)

Sisustuksen laittaminen uusiksi on varmasti kivaa puuhaa. Minäkin haluaisin jotain uutta piristettä kotiin. Uudet verhot nyt ainakin. Sohva on sen värinen, että koko olkkaria on vaikea muuttaa, ilman uuden ostoa. Se hankinta ei juuri nyt houkuta.

dolce kirjoitti...

Meidänkin uudessa kodissa tulee olemaan aika erilainen sisustus kuin tässä nykyisessä kämpässä... joskus sitä vaan tarvitsee uudistusta :)

Saija kirjoitti...

Sinullakin sattuu ja tapahtuu elämässäsi...onnea paljon jännittävistä elämän muutoksista! Olen sitä mieltä että muutokset ovat hyvästä! Se on totta kyllä että kun on pitkään ollut jossain tilanteessa/työssä, niin onhan se myös haikeaa samalla jättää jotain taakseen. Mutta hyvällä tavalla haikeaa!:) Kaikkea hyvää ja ihanaa kevättä ja uusia tuulia!

Marge kirjoitti...

Tincali: Aurinko ja tulppaanit ovat kyllä tuoneet kevätfiiliksen tullessaan. Noi pakkset tosin sitten ulkosalla herättävät totuuteen, että vielä talvi on ja pysyy! :)

dolce: Näin on. Maku ja mieltymyksetkin muuttuu.

Sarona: Kiitos. Näitä muutoksia ajattelen ja odotan vain positiivisella mielellä. :) Liiaksi ei saa jäädä vanhaankaan junnaamaan. Muuten ei elämässä pääse eteenpäin.