maanantai 11. tammikuuta 2010

Hyvästi koulukirjat.



Käyn tänään töiden jälkeen palauttamassa kirjastoon jättimäisen kasan kirjoja. Sinne lähtee lähinnä henkilöstöhallintoa koskeva opparimateriaali. Voin kertoa, että ei tule ikävä. :) Seminaariin ja kypsäriin olen ilmottautunut helmikuun puolelle ja nyt vain odotellaan opparin arviointia. Jännittävää ja niin helpottavaa. Maaliskuussa paperit käteen, jollei mitään superyllätyksiä tule eteen. En ole tuntenut itseäni oikeastaan opiskelijaksi enää sitten viime toukokuun. Ei se opiskelulta ole tuntunut, jos ainoastaan kouluun liittyviä juttuja tehdään kotona. Nyt nautin työelämästä täysipäiväisesti aivan mielelläni. Silti en usko, että opiskeluni tähän päättyy. Olen melkein varma, että löydän itseni vielä täyttämässä joskus yliopiston yhteishakulomakkeita, mutta se aika ei ole nyt.

Palkkiotakin opiskeluiden loppuun saattamisesta olen itselleni miettinyt ja nyt sen tiedän. Meille tulee uusi taulutelkkari.

Kuva täältä.

14 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea! On se helpottavaa saada pitkä urakka päätökseen. Hyvän palkkionkin keksit itsellesi :)

Pisaroita kirjoitti...

Go, go tyttö <3

Chatrin kirjoitti...

Vielä kerran onnea urakan valmiiksi saamisesta!

Marge kirjoitti...

silkkis: Tuo palkkio onkin tarpeellinen hyödyke. Meidän nykyinen telkkari on aika kammotava toosa. Vielä jännitetään opparin tulosta. Työ on nyt ohjaajilla arvioitavana. Jaikkkks!

Katja: Vihdoin valmis. :)

Chatrin: Kiitos paljon! Kyllä nyt helpottaa, vaikka vielä jännittääkin, kun arviointia työstä en ole vielä saanut. :)

Alma kirjoitti...

Onneksi olkoon! Ja itseä saa ja pitää aina lahjoa isojen saavutusten jälkeen.:)

Keke kirjoitti...

Onnea!!Ihanaa=)=)Ja oot niin ansainnu uuden töllön=)

Naily kirjoitti...

Onnea! Upeaa saavuttaa etappi. :)

Töllöhullu kyselee heti, että minkä kokoisen taulutelkan meinasitte ostaa? Meidän kaverit meinaa pyörtyä edelleen, kun kuulee tuon laatikoon koon. :D Ei se nyt edes NIIN iso ole.

Aune kirjoitti...

jee, uus telkkari! ja ihana kun yksi urakka on ohitse. Mulla se kestää koko kevään..pthui!

Kaitaliina kirjoitti...

Paljon onnea! Nyt sun pitää palkita itsesi jotenkin, vaikka jollain kasvohoidolla tms. Olet sen ansainnut=)

Marge kirjoitti...

Kiitos kaikille onnitteluista! :)

Tincali: Olen miettinyt jotain 40" tai 42" telkkaria, mut pitää vielä käydä katsomassa vaihdoehtoja. Minkä kokoinen teillä on?

Kaitaliina: Hauskaa, että sanoin palkkioksi kasvohoidon. Sain nimittäin M:ltä juuri lahjaksi lahjakortin kasvohoitoon. :)

Naily kirjoitti...

Tuo koko kuulostaa hyvältä. Minkälainen teillä aiemmin on ollut?

Itse ajattelin vuosi sitten, kun telkkaa hankittiin, että enintään 46 tuumainen olisi meille hyvä. Hani kuitenkin sai pään käännettyä ja viisikakkonen istuu nyt paraatipaikalla. Telkassa on enemmän tuumia kuin kämpässä neliöitä. xD Ennen ostoa laitettiin teipillä seinään mitat ja katsottiin mahtuuko sellainen oikeasti kämppään. Ei se liian iso ole ja leffat näyttää hyvältä. Kaverit kauhistelivat sitä aluksi, mutta myöhemmin sanoivat, että tuohan on itse asiassa hyvä (ja aluksi oli tunkua sitä töllistelemään).

Nyt vaan tuntuu monessa paikassa, että saa tihrustaa pienempää ruutua, kun on tuohon tottunut. x)

Marge kirjoitti...

Tincali: Meidän nylkyinen telkkari on kammottava harmaa kuvaputkimalli, koko n. 30" luokkaa ehkä?!

Äkkiä sitä varmasti tottuu suureen telkkariin ja kuvaruutuun. Meillä joutuu uuden telkkarin tullessa vaihtoon myös tv-taso, mutta huonekalujen uusiminen onkin ollut suunnitteilla jo jonkin aikaa. Kunhan tässä joskus päästään sitten muuttamaan..

Minna kirjoitti...

ONNEKSI OLKOON! tiedän niin tuon tunteen, se on kyllä helpottava. Ja todeksi sen käsittää vasta, kun pitää sitä opparia kansitettuna käsissään! Ja on sekin ihan hauska tunne, kun lueskelee ensimmäistä kertaa omaa tutkintotodistusta... :) Suloinen tuo teidän koira, samanlainen lumiturpa kuin Maisa!

Marge kirjoitti...

Minna: Kiitos! :) Aika helpottunut fiilin, kun urakka alkaa olemana takanapäin.