keskiviikko 9. joulukuuta 2009

Joulun toivelahjat.

Tänään oli päivällä lääkäriaika ja röntgen. Onneksi luiden päät ovat pysyneet nätisti vastakkain ja luutuminen on alkanut niinkuin pitääkin. Pitkään tosin kuntoutumiseen menee. Olen ollut nyt pari päivää töissä kyynärsauvojen kanssa, vaikka saikullakin saisin olla. En vaan osaa jäädä toimettomana kotiin, kun kerta tunnen itseni suhteellisen työkuntoiseksi. Ja on tuossa osasyynä sekin, että pienessä firmassa kun on töissä, niin kaikki työt jäisivät kokonaan tekemättä, kun muiden työnkuva eroaa omastani aikalailla.

Tämän päivän vietän kotona ja laadin aikani kuluksi pienen kollaasin joululahjatoiveistani. Vasta ostin itselleni uuden tuoksun, mutta Calvin Kleinin Euphoria on niin ihana, että sitä olen toivonut M:ltä. Kosmetiikkaa toivon muutenkin; Body Shopin vartalovoi, hiustuotteita... Pyyhkeet ja lakanat ovat oikeastaan jokavuotisia toiveita ja tänäkin vuonna olen niitä pyytänyt. Näitä kodintekstiilejä tarvitsee aina. Listalta löytyy nyt myös kylpytakki, jota en ole omistanut sitten lapsuusvuosien. Iittalan Kartion harmaat lasit ovat myös käytännöllinen ja hyödyllinen lahjatoive. Kirjat ja elokuvat ovat hyvää joulun ajanvietettä. Mikäs sen kivempaa kuin mussuttaa joulusuklaita kirjaa lukiessa tai elokuvaa katsoessa. ;) Dan Brownilta ilmestyy sopivasti joulun alla uusi kirja, joka on ehdottomasti lukulistalla ja Stieg Larssonin kirjatrilogian ensimmäiseen osaan perustuvan elokuvan haluan myös ehdottomasti nähdä. Ja Mulberryn huivi ei varmaan sen kummempia selityksiä kaipaa.

Wishing list2

Ulos vilkaistessa ei ole joulun tuntua. Pelkkää pimeää. Kumpa saataisin vielä valkoinen joulu. <3

11 kommenttia:

Pisaroita kirjoitti...

Onneksi jalka alkaa paranemaan! Naurattaa kyllä vieläkin, että miten ihmeessä onnistuit taas kolhimaan itseäsi :D

Ihanat joululahjatoiveet! Mulla ei taida olla mitään erityistä toivetta tänä vuonna, en ole edes miettinyt!

Marge kirjoitti...

Katja: Mä taas niin onnistun, niinku tavallisesti. :D Onneks tolla jalalla pystyy kävelemään, vaikkakin hitaasti ja varovaisesti. Muuten olis elämä vähän hankalaa.

Mä haluan hirveesti jouluostoksille! Taidan lähteä viikonloppuna Sokokselta tekemään sellasen ostoskeikan, et koitan saada kaikki saman katon alta hankittua. Tosin ajatus lähteä ihmismassaan keppien kans ei oikein houkuta.

minea kirjoitti...

Ihania toiveita :)

Minäkin toivon hajuvettä. Kylpytakin sain pari vuotta sitten. Lakanoita ja astioita on jo valmiiksi kaikki nurkat pullollaan, muuten niitä olisi kyllä kiva saada :/

Keke kirjoitti...

Täällä leijailee isoja hiutaleita ihan vähäsen ja voi ku tulis enemmän...huomenna tietty taas mustaa ja märkää.

Hieno homma että jalka alkaa kuntoutumaan!!

Ja tosiaan..ihania toiveita=)=)

Alma kirjoitti...

Ihania lahjatoiveita. Ja ihanaa sekin, et jalka on paranemaan päin! Mäkin haluaisin uuden tuoksun, mutta oon päättänyt että tästä lähin saan ostaa uuden tuoksun ainoastaan silloin, kun joku vanhoista loppuu. Yhyy. Ne kun kestää joku sata vuotta.

Chatrin kirjoitti...

lahjatoiveet kuulostaa kivoilta. Minäkin toivoin mm. aamutakkia, tai siis froteista kylpytakkia.

Pipari kirjoitti...

Pyyhkeitä, lakanoita jne. ei koskaan tosiaan voi olla liikaa! :D

Marge kirjoitti...

minea: Astioita on kyllä vuosien mittaan jo kerääntynyt nurkkiin, mutta ajattelin vielä kirpputorille niitä, joita en halua enää käyttää. uudet tilalle. :)

Keke: Tuollaisia hiljakseen leijailevia lumihiutaleita tännekin! Tosin keppien kanssa on kivempi kävellä, kun ei oo liukasta, mutta tunnelmaa tunnelmaa.. :)

Alma: Joo hajuvedet kestää ikuisuuksia! Mulla on käytössä tällä hetkellä vaan kaks tuoksua, joten kolmas vielä sallitaan ;)

Chatrin: Samiksia! :)

pipari: Ei voikaan! :)

Naily kirjoitti...

Valkeaa joulua toivon kovasti minäkin. Eilen satoi 10 minuuttia hiutaleita ja näytti jo lupaavammalta, mutta pikkuhituset hävisivät asfalttiin ja sadekin loppui kuin seinään. Höhhis.

Onko Dan Brownilta tulossa uusi kirja? En ollut kuullutkaan. Lukulistalle jossain vaiheessa ehdottomasti. :)

Naily kirjoitti...

Blogissani on sinulle vaatekollaasihaaste. Käyhän hakemassa, jos kiinnostaa. :)

Marge kirjoitti...

Tiia: Nyt tuntuu tosiaan täällä Kuopiossakin jo paljon jouluisammalta, kun pikkuisen satanut lunta. :) Joo uusi kirja ilmestyy nyt ihan pian! Todellakin must read osastoa. Ja kiitos haasteesta. Tuon aion jossain välissä toteuttaa!