torstai 8. lokakuuta 2009

Askossa on sisustamisen iloa!

Olen kovin tykästynyt nukkamattoihin. Ihanan pehmeitä jalan alla ja erityisesti hyvännäköisiä.

Askosta tipahti eilen postiluukusta mainos, johon iskin silmäni välittömästi. Tarjouksessa olisivat muhkeat 140x200 kokoiset Gia matot. Havittelisin tilavaan eteiseemme juuri tuollaista päällimmäistä mattoa nykyisen vaalean perusmaton tilalle. Ainoa asia, joka mietityttää, on Milon ja maton yhteiselämä. Kuraista koiraa kuljetetaan aina eteisen poikki suihkuun pesulle lenkkien jälkeen, joten vaalea nukkamatto on pahimmalla mahdollisella paikalla joutua liatuksi. Kallista mattoa ei tietentahtoen haluaisi liata ja kun tuollaisen maton pesu ei ole ihan yksiselitteinen juttu. Toisaalta matto sopisi olohuoneeseenkin osaltaan vaaleampaa ilmettä luomaan. Illalla liikkeeseen mattoja katsomaan.

Ennen Askossa käyntiä viiletän töistä suoraan silmälääkäriin näöntarkastukseen. Käytän päivittäin silmälaseja, mutta nyt ajattelin uusia piilolinssireseptini monen vuoden tauon jälkeen. Olen vain niin tottunut käyttämään hengettömiä silmälasejani, että en ole edes harkinnut piilareiden käyttöä sen kummemmin. Nyt haluan kuitenkin gaalaan piilarit ja ovathan ne paljon käytännöllisemmät urheillessakin. Illalla myös mahdollisesti pikainen kirpparikierros sekä pyörähdys Espritin myymälään, jonne minulla on vieläkin käyttämättä osa lähes vuosi sitten saamastani lahjakortista. :)

5 kommenttia:

Keke kirjoitti...

Nukkamatot on niiiin ihania. Heti seuraavaan kotiin meinaan semmosen hankkia. Varmasti=)Mä oon aina miettiny et jos saisin lasit en varmaan sais koskaan piilaria silmään. Se näyttää niin vaikeelta.

fudge kirjoitti...

Tommoiset nukkamatot olisi niin ihania, mutta tälläiseen kolmen kissan talouteen melko mahdottomia :D

Marge kirjoitti...

Keke: Minäkin olen ihan rakastunut. Joo meinas mullakin mennä tänään sormi suuhun, kun piti optikon valvovien silmien alla mallata piilareita silmiin. Mutta kyllä ne sinne saatiin. :D

fudge: Imurointiahan ne kyllä vaatii. Milo vielä tykkäisi kantaa kaikki luut tietenkin noille kaikista pehmeimmille matoille.

Alma kirjoitti...

Mulla on tuo matto pienempänä, sängyn vieressä. Se tuntuu ihanalta jalkoihin. Harmi, kun ne oli loppu liikkeestä.:( Mut onneks samantyylisiä mattoja varmasti löytyy!

Marge kirjoitti...

Alma: Meillä on myös nukkamatto makuuhuoneessa sängyn vieressä ja siihen on kiva aamulla ekana jalkansa laskea. Ja noita mattoja löytyy varmasti! :)