keskiviikko 2. syyskuuta 2009

Ostosmaraton.

Ollaan kaverin kanssa pidetty kahtena viime päivänä oikein shoppailumaratonia. Ei ajallisesti, vaan lähinnä määrällisesti. Pelkästään Sokokselta olen ostanut viime päivinä Cliniquen meikkivoiteen ja turvotusta laskevan silmänympärysvoiteen, hammasharjan ja -tahnan, Doven suihkusaippuaa, Wellan Performance hiuslakkaa, Wellan Lifetex shampoota ja hoitoainetta, Lumenen Natural Code kasvojenpuhdistusaineen... Mitähän vielä! Myyjältä sain huippuja näytteitä Cliniquen kasvojen puhdistusaineesta, kosteusvoiteesta, miniripsarin ja huulikiillon. Näytteet eivät ole mitään pieniä näytepussukoita vaan ihan kunnon kokoisia tuubeja.

Ostosmaratonin huipentumana sain kuin sainkin ne Biancon harmaat nilkkurit. Kenkiä oli tullut liikkeeseen mustana ja harmaina ja pitkän arpomisen ja myyjän kanssa jutustelun jälkeen päädyin harmaisiin. Mustia kenkiä on aina ja niitä löytää helpommin. Noiden harmaiden väri on niin kiva. Shoppailun päätteeksi käytiin myös katsomassa elokuva "Haarautuvan rakkauden talo" ja tykkäsin. Elokuvan aikana sai todella nauraa ja aikamoista ihmissuhdeympyrää elokuvassa käytiin läpi. Leffan jälkeen vielä subilta ruokaa. Nam.

Olen ollut viimeisen viikon aikana niin paljon menossa, etten ole kotona ehtinyt muuta kuin käydä kääntymässä ja nukkumassa. Tänään minulla oli aikaa purkaa Tallinnan reissun matkalaukut ja pestä pyykkiä. Kohta otan koko viikon haaveissa olleet päiväunet. Välipäivä kaikesta. Huomenna olisi kiinteytystunti illalla ja koti-ilta. Lauantaina taas mennään ja ensi viikolla ystäväni majailee meillä ainakin joitain päiviä, sillä hän muuttaa tavaransa aivan toiselle puolelle Suomea jo viikkoa ennen varsinaista muuttopäiväänsä. Ohjelmaa siis tiedossa.. :)

7 kommenttia:

Chatrin kirjoitti...

Shoppailu on välillä ehdotonta terapiaa. Ja mikä sen parempaa, jos tuotteet ovat vielä sellaisia mitä oikeasti tarvitsee!

Marge kirjoitti...

Chatrin: Terapiaa parhaimmillaan. Ja kaikki tuotteet kun loppuu samaan aikaan, niin se ei auta mennä muuta kuin ostamaan kaikki kerralla. :)

Alma kirjoitti...

Se on niin ihanaa, kun kaikki kauneudenhoitotuotteet loppuu ja saa kerralla ostaa kaikkia kauniita uusia purnukoita.:) Hei, ja kiva kuulla, että tykkäsit tuosta leffasta. Mä laitoin juuri kanssa serkulle viestiä, et jos mentäisi katsomaan ko raina. Poikaystävää kun ei kuulemma oikein se lähtökohtaisesti kiinnosta.:)

Marge kirjoitti...

Alma: Sama juttu oli meilläkin, eli poikaystävä ei leffasta juurikaan innostunut, mutta tyttöjen kesken sitä oli kiva mennä katsomaan. Eikä elokuvateatterissa tainnut montaakaan miestä olla ;)

dolce kirjoitti...

Mukava kuulla että muillakin on kiirettä :) MInusta tuntuu, etten juuri ole kotona käynyt muuta kuin nukkumassa...

Linnea kirjoitti...

Tosi hyvän näköiset harmaat popot. Rupesivat huutelemaan että haluavat myös minun kenkärekkiin. Ei kai se auta kuin pelastaa popot kaupasta.. =)

Marge kirjoitti...

dolce: Välillä on hektistä, mutta se on toisaalta ihanaa. Mutta on se kotonakin kivaa taas sitten olla. :)

Linnea: Käyppä kurkkaamassa paikalliseen Biancoon. Minulla nuo olivat rakkautta ensisilmäyksellä. <3