tiistai 30. kesäkuuta 2009

Onnellisia asioita.

Monessa blogissa on kiertänyt lista sen hetken onnellisuusasioista ja minäkin päätin listata omat tämän hetken iloisuustekijät. On ollut mukavaa lukea mistä toiset tulevat iloisiksi ja onnellisiksi, sillä siitä on tullut hyvä mieli itsellekin. :)

Ensinnäkin olen todella iloinen onnistuneista ylläripolttareista. En ole voinut täällä sanallakaan aiemmin mainita, että suunnittelimme toisten kaasojen kanssa syksyllä avioituvalle kaverillemme polttareita, sillä tiedän hänen lukevan blogiani. Lauantain mökkireissun pääidea oli siispä yhdistetyt polttarit ja vauvakutsut, sillä kaverini odottaa perheenlisäystä vielä tämän kesän aikana. Hyvin onnistuttin pitämään suunnitelmat salassa, sillä tuleva morsian ei aavistanut mitään. Hän on aika hyvä aavistamaan, joten olen iloinen, että kaikki pysyi salassa. Mökkireissusta oli kyllä sovittu etukäteen jo keväällä, mutta reissun tarkoitus ja erään kaason mukaantulo oli salattu.

Vietettiin lämmin päivä mökillä grillaillen ja herkutellen, saunoen ja jutellen. Olimme ennalta kasanneet polttari/vauvakansion, joka sisälsi mm. kuvia ja juttuja teinivuosilta, runoja, reseptejä, elämänohjeita ym. morsiamen elämään liittyvää. Lisäksi lahjoimme yllätettyä vauvanvaatteilla, suklaalla, teellä, lahjakortilla, muistoja tuovalla cd:llä sekä kynttilöillä. Onnistunut päivä :)




Edelliseenkin liittyen toinen ilahduttava asia on tulevan viikonlopun mökkeily, jonka tulen viettämään kahdeksan hengen porukalla vanhempieni mökillä. Luokkalaisten kanssa ollaan suunniteltu yhteistä mökkireissua jo ensimmäisestä opiskeluvuodesta saakka ja nyt vasta saadaan aikaiseksi lähteä yhdessä mökkeilemään. Toki joidenkin kanssa on aikaisemminkin tullut mökeillä aikaa vietettyä, mutta tämä on varsinainen luokan mökkeilyreissu.


Viikonloppu tulee pitämään sisällään saunomista, uimista (uimapatjojen osto tänään!), grillailua, pelejä (mölkkyä, tikanheittoa, aliasta, korttia), lauantaina baarireissu paikalliseen ym. Pojat meinaavat ottaa kalastusvälineetkin mukaan ja me tytöt taidetaan keskittyä enemmänkin siihen mitään tekemättömyyteen. Sää taitaa viikonlopulle jo vähän viiletä, mutta muuten hyvää keliä onneksi vielä ainakin luvassa.



Kolmantena asiana on palkkapäivä. Tätä ei varmaan tarvitse kummemmin selitellä. Tilipussin kartuttaminen on aina hyvä juttu ja helpottaa elämää kummasti :)




Neljäntenä asiana uudet bikinit. Olen etsinyt koko kevään bikineitä, tuloksetta. Vanhat ovat olleet venyneitä ja auringossa sekä merivedessä haprastuneita, joten tarve on todella ollut olemassa. Vihdoin löysin kivat valkoiset bikinit H&M:ltä ja ne pääsivät heti käyttöön.




Vielä viimeisimpänä, vaan ei todellakaan vähäisimpänä tolleripoikamme Milo, joka ilahduttaa minua olemassaolollaan päivittäin. On ne koirat vaan niin ihania.

8 kommenttia:

Keke kirjoitti...

Tuo eka kuva houkuttelee niin paljon tällä hetkellä. Ja voi miten ihana karvainen ystävä=)

Chatrin kirjoitti...

Teilläkin polttarit :)
Koirat on terapiaa parhaimmassa muodossa.

Pisaroita kirjoitti...

Veditte mua kyllä 6-0 :D Vaistot alkaa selvästi olla ruosteessa kun niin autuaan tietämättömänä pysyin.

Marge kirjoitti...

Keke: Kieltämättä :) Ja karvakamu´on omistajansakin mielestä aika ihana.

Chatrin: Se on nyt hää- ja polttarikausi kuumimmillaan. Koirat on kyllä loistavia ystäviä. Ei niitä ihan turhaan sanota ihmisen parhaiksi kavereiksi.

Vilma: Vähän kyllä epäiltiin, että niinköhän et mitään aavistais, mutta onneksi et tällä kertaa :)

Riehu kirjoitti...

Polttarit kuulosti kivalta ja mökkireissut on aina kivoja ja niitä on mukava suunnitella jo etukäteen. Minäkin tykkään näistä onnellisuuslistoista, kiva lukea mistä sitä voikaan ihmiset ilostua ja muistuttaa kivasti, ettei ilonaiheiden tarvitse olla aina niin kovin suuria ja ihmeellisiä tapahtumia. Näitähän voisi tehdä useamminkin.

Paubella kirjoitti...

Toivottavasti sua ilahduttaa myös arvontavoitto ;)

minea kirjoitti...

Koirat vaan ON niin ihania. Sun lemmikkisikin näyttää niiiiin suloiselta!

Todella mukava blogi sinulla kaikenkaikkiaan :)

Marge kirjoitti...

Riehu: Kyllä mieli rentoutui taas pitkästä aikaa useamman päivän mökkeilystä. Mieli tekisi jo takaisin. Totta, onnellisuuslistoja voisi useamminkin tehdä! ja joskus huonoina päivinä olisi hyvä miettiä, että ei ne kaikki asiat niin huonosti välttämättä olekaan, kun alkaa kivoja asioita listaamaan ylös.

Paubella: Ilahdutti kovin! :) Tänään tuli palkinto postissa. Kiitos paljon! :)

minea paolo: Koirat on parhaita! Kiva kun kävit ja tervetuloa toistekin! :) Mukavaa saada uusia lukijoita.