torstai 25. kesäkuuta 2009

Kesäinen viikonloppu.


Kaihoisasti katselen toimiston sälekaihtimien välistä ulos aamuaurinkoon. Niin nätti hellepäivä tulossa. Nyt on kesä parhaimmillaan. Tänään alkaa viikonloppu ja kaikkea kivaa kesäpuuhaa tiedossa; terassia, mökkeilyä, grillailua, auringonottoa...

Viikonlopun vietto alkaa tänään viimeistään klo 15.30 ja huristelen salama kotiin, että ehdin nauttia auringosta muutaman tunnin parvekkeella. Olen kotona aivan yksin, koska M lähtee Milon kanssa koko viikonlopuksi serkkunsa luo ja Milokin pääsee Aada-setterin kaveriksi. Illalla lähden vielä tapaamaan kavereita keskustaan terassin merkeissä.


Huomenna aamulla saan nukkua pitkästä aikaa pidempään. Aamupalaakaan ei tarvitse hotkaista kiireellä samalla, kun kipittää puolijuoksua autolle, vaan aion nauttia sen parvekkeella ensimmäistä kertaa. Kivempaa olisi M:n kanssa kahdestaan, mutta yksinäänkin toimii. Aamupuuhien jälkeen lähdetään tyttöporukalla kaverin mökille päivää viettämään. Grillaillaan, saunotaan, uidaan sen verran mitä uskalletaan, jutellaan. Parasta. Illalla ajelen vielä takaisin kotiin ja kaveri on järjestänyt illaksi grillibileet, joten grillailu ei kun jatkuu ja jos en grillaamaan ehdi, niin baariin ainakin.

Sunnuntai on pyhitetty rannalla makoiluun. Mukaan viltti, kylmää juotavaa, kirja ja kiireetön mieli. Rantamaisemat eivät ole aivan ylläolevan kuvan veroisia, mutta kuitenkin. Kuulostaa aika täydelliseltä kesäviikonlopulta. <3

6 kommenttia:

Chatrin kirjoitti...

Niinpä kuulostaa. Hyvää viikonloppua!

Marge kirjoitti...

Chatrin: Kiitos samoin! :)

Tasha kirjoitti...

Kylläpä vain on mallikas viikonloppu tuloillaan sulla, ihanaa :)

Pisaroita kirjoitti...

Böö ja mä en voi edes uida :( Enkä saunoo kun on ollut verenpaine niin alhaalla. Mut mä syön teidän kanssa, eiks se oo jo ihan hyvin ;)

dolce kirjoitti...

Kuulostaa ihanalta viikonlopulta :) Huomattavasti paremmalta kuin omani, joka tulee kulumaan sisätiloissa töiden parissa...

Marge kirjoitti...

Tasha: Kaikkea kivaa kesäpuuhaa.

Vilma: No mut syödään hyvin ja ollaan ulkona ja höpistään. :) Saa nähdä miten mäkään uskallan uimaan. Kävin toukokuussa jo pulahtaa, mut sillon porukoitten luona pienemmällä järvellä, jossa vesi oli lämmennyt nopeasti. Jos uskaltais käydä edes kastautumassa.

Dolce: Voi kurjuus. Ikävää viettää nätit päivät sisällä. Kyllä sitä on joka päivä kade kaikille lomalaisille, jotka saa päivät viettää auringossa. Tsemppiä työntäyteiseen viikonloppuun!