maanantai 4. toukokuuta 2009

Maanantai, joka ei tällä kertaa saapunutkaan liian aikaisin.

Kummallista olla lomalla näin toukokuun alussa. Aamulla saa nukkua niin pitkään kuin nukuttaa, eikä ole päiviksi mitään suurempia suunnitelmia. Koko ajan odotan malttamattomana puhelua työharjoittelupaikasta, koska pitäisi päästä jo harjoittelun kimppuun. Harjoittelun loppuminen ja sitä kautta opparinkin viimeistely venyy sitä mukaa, kun harjoittelun alkamisajankohtakin pitkittyy. Mielessä pyörii jo kauhuskenaariot, että jokin menee aivan varmasti pieleen tuon harjoittelun kanssa ja jään vielä koko kesäksi työttömäksi. Niin ei saa käydä. Nautitaan silti nyt lomasta, kun sitä kerta yllättäen järjestyi.

Tänään meillä päättyy kirpputoripöydän vuokraus ja käyn illalla hakemassa myymättä jääneet tavarat pois. Samalla pyörähdän Pentikiltä ostamassa kaverille synttärilahjan ja Sokoksella tekemään itselle vähän meikkiostoksia. Tarvitsen kevyesti päivettävän voiteen kasvoille sekä tummemman sävyisen puuterin sekä meikkivoiteen jo ruskettuneelle iholle.

Lomakauteen kuuluu lukeminen ja lukemattomia kirjoja minulla onkin kirjahyllyssä melko paljon. Eilen katsottiin kaverien kanssa Twilight -elokuva ja malttamattomana pitää päästä lukemaan kirjasarjan toinen osa ennen kuin se ilmestyy elokuvana. Ei elokuva kirjaa missään nimessä voittanut, mutta ihanaa katsottavaa sekin oli. Toinen jo aloitettu kirja on Joanne Harrisin Karamellikengät, joka vaikutti heti ensimmäisillä sivuilla ihanalta.

Nyt koiran kanssa juoksulenkille, sillä vapun herkutteluiden jälkeen tekee todella mieli päästä kuntoilemaan. Koko viikonloppu kului todellakin herkutellen, joten nyt takaisin ruotuun ja urheilemaan!

2 kommenttia:

Pipari kirjoitti...

Pitäisiköhän munkin lukea toi twilight, kun sitä kaikki hehkuttaa... :)

Marge kirjoitti...

Pipari: Suosittelen! Se oli tosi hyvä! Tosin ekat kappaleet oli vähän tylsiä, mut sit kun päästiin "jutun juoneen" kiinni, niin kirja osoittautu tosi hyväks!