perjantai 8. toukokuuta 2009

In love with AmandaB collection.


Ihanaakin ihanampi AmandaB Collectionin sisustusmyymälä avattiin eilen kaupunkiimme. Oli virhe käydä siellä tänään, sillä voisin kuluttaa omaisuuden siihen putiikkiin. Kierreltiin miehen kanssa tovi liikettä ympäri hipelöiden jos jonkinlaista kuppia, kippoa, tyynyä ja vitriiniä. Kaikkea niin kaunista. Ja liikkestä poistuin ainoastaan 3,5€ köyhempänä. Miten se on mahdollista? No Ikean reissu mielessä. Pitää vielä malttaa mielensä.

Espritin liikkeessä kävin tuhlaamassa osan sinne olevasta lahjakortistani. Espritin valkea toppi kesän menoihin.

Ja äitienpäiväksi hieman kirjapaketteja. Äidille Patricia Cornwellin tuotantoa ja huomenna käyn vielä ostamassa lisäksi Kalevela Korun pronssisen Loviisan soljen. Annetaan lahja yhdessä sisarusten kanssa. :) Mies osti myös omalle äidilleen luettavaa lahjaksi.

Kiva päivä kului keskustassa vaan kierrellen ja loppupäivästä parvekkeella vielä auringosta nauttien. Kuitenkin koko päivän paras juttu on ollut se, että mies sai työpaikan! Ei tarvitsekaan jäädä työttämäksi, vaan ainakin kesän ajalle löytyi oman alan paikka, vaikkakin työmatkaa tuleekin melko runsaasti. Hieman varovaisia lupailuja oli jo mahdollisesta jatkostakin, joten nyt ei voi olla kuin iloinen hänen puolestaan. :)

3 kommenttia:

Pisaroita kirjoitti...

Vähän hienoa! Onnea meiltä paljon M:lle <3 Meilläkin toistaiseksi lomautukset ohi :) Tosin kaksi viikkoa T joutuu pitämään nyt ja loput sitten heinä-elokuussa, mutta onneksi on kolmen viikon isyysloma ja viikonloppu vapaat :)

Pisaroita kirjoitti...

^kaksi viikkoa lomaa :)

Marge kirjoitti...

Vilma: M kiittää ja kumartaa :) Oli kyllä helpotus, että töitä lopulta löytyikin.

Hyvä, ettei uusia lomautuksia ole tiedossa. On tää nyt vaan sellasta aikaa, että mikään ei oo työrintamalla varmaa. MÄkin onneks pääsin tänään tuuraa vielä töihin, kun ei siitä harjottelusta oo vielä mitään tietoo alkamisen suhteen :/