tiistai 3. helmikuuta 2009

Touhutiistai.

Ihanaa, kun auringonvalo tulvii ikkunoista sisään. Pieniä tulevan kevään merkkejä jo ilmassa. Tänään on ollut ihan loistopäivä eiliseen verrattuna. Maanantait on yleensäkin ankeita päiviä, kun alkaa uusi viikko viikonlopun jälkeen, mutta eilinen oli kyllä kamala. Koulua oli aamu kahdeksasta aina ilta puoleen kuuteen ja illalla piti vielä pohtia koulutöitä ja lainata lähdemateriaalia opinnäytetyöhön. Raportteja olisi tehtävänä niin paljon, että en tiedä ehdinkö aloittaa koko opinnäytetyön kirjoittamista vasta kun ensi jaksossa. Toisaalta, sitten minulla on puolet vähemmän koulua, joten vähän paremmin ehtiikin. Eilen saatiin tehtäväksi vielä aivan ihana analysointitehtävä, joka pitää vääntää SPSS:llä, enkä osaa käyttää koko ohjelmistoa, kun en ikinä ole tunneilla sitä opettelemassa. Sen siitä saa, kun menee monta kurssia päällekäin.

Tänään kuitenkin mennään ihan eri fiiliksillä. Aamulla nukuin pitkään ja pitkien aamukahvien jälkeen kävin koululla vaan yhdellä tunnilla. Sen jälkeen viimeisteltiin tutkimusmenetelmien ryhmätyö ja palautettiin se monta viikkoa ennen deadlineja. Äkkiä kurvaamaan kotiin ja pikapikaa hakemaan kotoa salivaatteet ja siitä kuntosalille. Siellä hyvä tunnin treeni ja treenin jälkeen Milon kanssa palauttava lenkki heti kotiin päästyäni. Ehdittiin lenkille vielä sellaiseen aikaan, että aurinkokin paistoi mukavasti. Nyt sitten blogien parissa hetkonen, ennen kuin alan valmistautumaan aiemmin mainitsemaani peli-iltaan. Käyn hakemassa illasta kaverin asunnon avaimet taas töistä, siitä kauppaan ja mennään toisen kaverin kanssa tuonne kaverin asunnolle jo etukäteen aloittelemaan ennen kuin muut tulee paikalle. Huomenna en sitten aio kouluun astua jalallanikaan :)

6 kommenttia:

Milla kirjoitti...

Milo on kyllä niin sympaattinen herra. Silmät niin viisaat. Mulla ei oo ketään lenkille viejää, täytyy itse pusertaa tahto lähteä ulos :D Kunhan kevät koittaa voi laittaa kissoille valjaat ja tallustaa pihalla.

Marge kirjoitti...

Milla: Se on kyllä varsin totta, että koirat osaavat välillä olla todella hyviä lenkille viejiä. Laiskottelupäivinä jäisi usein lähtemättä ilman Miloa. Sitten se on vaan pakko.

Pisaroita kirjoitti...

Spss go, go :D Muistan vieläkin sen kurssin kun sen käyttöä opeteltiin. Jouduttiin tekemään johonkin tutkimukseen ilmaista työtä ja ties mitä piirakkamalleja sun muita väännettiin kaikki tunnit. Ei ollut mun juttu, ei sitten yhtään.

Mukavaa iltaa!

Miia kirjoitti...

Voi kun ehtiskin joskus valosalla lenkille :) Eilenkin töissä kaiholla kattelin että sielä se aurinko paistaa ja töiden jälkeen oli vielä hammaslääkäri :(

dolce kirjoitti...

On kyllä ihanaa, kun aurinko jo paistelee :) Ainoa huono puoli siinä on, että kaikki pölyt (ja koirankarvat) alkavat näkyä lattioilla ;)

Marge kirjoitti...

Vilma: Meillä on nyt ihan sama juttu. On tehty tutkimus ja me saadaan analysoida aineisto, ou jee! Inhoon inhoon inhoon koko spss:ää!


miiah_: Hammaslääkärissä käynnit on inhottavia. Toivottavasti ehdit joku kaunis päivä ulkoilemaan valoisan aikaan.:)

dolce: Juu, saman huomasin minäkin. Pimeällä ei nää niitä pölyhiukkasia ja varsinkaan koirankarvoja niin hyvin. Sopivasti vielä karvanlähtöaika :D