torstai 12. helmikuuta 2009

Asunnon etsintä jälleen käyntiin.

Eilen saatiin tietää, että ei päästä muuttamaan siihen himoitsemaamme asuntoon. :( Arvattiin se siinä vaiheessa, kun kuultiin, että sen omistajan sisko on muuttanut vuokralle samaan kaupunkiin ja hänellehän asunto sitten menee. Ei auta kuin alkaa uutta kotia muualta etsimään.

Eilen laitettiin ilmoitus menemään lehteen ja se ilmestyy ensi viikolla. Netistä myös jo seurattiin, mutta ei näyttänyt mikään ilmoitus mielenkiintoiselta. Meillä on aluekriteerinä tämä nykyinen tai jossain tapauksissa myös aivan keskustan laitamilta. Vuokrasopimus nykyisessä asunnossa päättyy toukokuun loppuun, sillä silloin mieheni saa insinöörin paperit käteen, jos jaksaa nyt vielä pari kuukautta pinnistää inssityön kanssa. Ei kun kotia etsimään..

2 kommenttia:

Pisaroita kirjoitti...

Plääh, harmillista. Kyllä teille vielä koti löytyy kultaseni, usko pois. <3 Jännä juttu, että heti valmistumisen jälkeen täytyy lähteä pois. Me saataisiin asua tässä muistaakseni ainakin vielä vuosi valmistumisen jälkeen.

En muista onko ollut puhetta, mutta onko M:llä miten töitä valmistumisen jälkeen?

Marge kirjoitti...

Vilma: Kyllä se jostain löytyy. Tuo olis vana ollu niin unelma <3 Vuokrasopimus tosiaan on merkitty päättyväksi 31.5, mutta yksi tuttu, joka valmstui, niin oli saanut lisäaikaa pari kuukautta, kun ei ollut ehtinyt löytää uutta kämppää. Mut yritetään muuttaa siihen mennessä pois.

No nyt näyttää siltä, et työttämäksi jää :( Eivät saa uusia sopimusta, joka päättyy toukokuussa. Nytkään ei saa palkkaa, koska tekee inssityötä ja se vie koko työajan. Stipendinä maksavat M:lle kuitenkin sit kun se työ on valmis. Lomauttavat kaikki työntekijät hetkeksi sieltäkin.. Niiden koko luokalla on tosi huono työtilanne, kun sillä alalla ei oteta nyt minnekään töihin.

Et tuon mahdollisen työttömyyden takia ei voida mitään hirveen kallista vuokra-asuntookaan ottaa, jos mä oon ens kesänä vaan se, joka tienaa, enkä mäkään saa kun harjottelijan palkan. Onhan M:llä se toinen koulutus taustalla, et kyl se jotain töitä varmaan jossain vaiheessa löytää ja on sile luvattu töitä sieltä samasta paikasta missä nyt on heti, kun se on mahdollista.