perjantai 23. tammikuuta 2009

Viikonloppua.


Ihanaa kun on viikonloppu. Viikkoon on mahtunut vaikka mitä ja on ihanaa vähän hengähtää. Opinnäytetyöprosessi on lähtenyt käyntiin kuluneella viikolla, on ollut muutenkin paljon koulutöitä, kävin muutaman päivän viettämässä vanhempien luona ja samalla hoitamassa asioita kotipaikkakunnalla, tänään sain viimein tilattua uudet silmälasit jne. Tänään saatiin autokin kaupaksi ja ensi viikolla uutta etsimään. Ostaja onneksi lupasi tulla auton hakemaan vasta, kun meillä on uusi auto tilalla. Auto kun on meille melkein välttämättömyys.

Illalla tehtiin miehen ja Milon kanssa pitkä lenkki ja käytiin pizzalla keskustassa. Nyt ollaan koko poppoo lötkötelty sohvalla viikon aikana tulleita sarjoja katsellen. Milollekin tuotiin uusi vinkulelu, jota se innoissaan riepottaa ja vinguttaa. Ei mahda kauaa vinkua, ennen kuin lelu on riekaleina. Niin on käynyt ainakin edellisille ankoille ;)

Huomenna töihin ja illalla kavereiden kanssa jääkiekkoa katsomaan. Siitä suunnataan jälkipeleille baariin aloittelemaan ja siitä edelleen jonnekin tanssimaan ja juhlimaan. Kivakivakiva! Jääkiekosta en ole ennen perustanut pätkääkään (lukuunottamatta MM-lätkää, jota kyllä seuraan), mutta pari viikkoa sitten kaveri sai houkuteltua mukaansa SM-liigan peliin ja taas sitä mennään.

Kivaa viikonloppua kaikille! Mitäs teillä on suunnitelmissa?

3 kommenttia:

Miia kirjoitti...

mulla on varmaan tulossa aika rauhallinen viikonloppu kotona miekkosen ja parin kaverin kanssa... miehellä on käsi leikattu niin turha lähtee minnekää baariin riehumaan... mutta pitkästä aikaa vietetään viikonloppua rauhallisesti ;)

Miia kirjoitti...

mulla on sulle haaste :)

Marge kirjoitti...

Välillä on kiva viettää rauhallisempiakin viikonloppuja. Sit taas kiva rellestää ;) Ja haasteen otan vastaan. Toteutan tässä lähipäivinä.