keskiviikko 10. joulukuuta 2008

Loman odotusta.



Loma häämöttää jo. Vielä kaksi tenttiä jäljellä, kaksi jo takana. Tämän päiväinen ja maanantainen olivat helpohkoja, vaativammat edessä. Olen todellisessa motivaatiokuopassa ja kirjojen availu ei kiinnosta lainkaan. Sen sijaan joululomalle lukemista jo kävin tänään haalimassa kirjastosta, sillä onhan täysin eri asia lukea hömppää, jännitystä tai rakkaustarinoita kuin perehtyä opintokoukeroihin.

Huomenna lähden kaverin seuraksi shoppailukierrokselle sekä mennään kahvittelemaan lempikahvilaamme. Tekee mieli jotain paikan makeaa. Kahvilla on tullut lähiaikoina käytyä niin harvakseltaan, oikeastaan viime kerrasta taitaa olla jo useampi kuukausi, kun aikaisemmin se oli paljon useammin tapana. Shoppailun suhteen YRITÄN olla vaan katselulinjalla ja siirtää shoppailuintoa alennusmyynteihin saakka.

Perjantaina on sitten viimeisen tentin vuoro ja illaksi toinen kaverini kutsui glögittelemään ja ihastelemaan hänen joulukuustaan. Hauskaa nähdä jonkun kotona jo tähän aikaan kuusi, kun omassa perheessä on ollut tapana tuoda joulukuusi sisälle vasta jouluaattona. Perjantain jälkeen alkaakin sitten tiukka 1,5 viikon vapaapäivätön työrupeama ja sen jälkeen joulun viettoon kotipaikkakunnalle. Siellä vietetään joulunaika ja tullaan takaisin kotiin uuden vuoden tietämissä, ehkä aikaisemminkin. Lomaa odotellessa!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minulla alkoikin jo eilen kuukauden mittainen loma :) Ja loman kunniaksi kävin minäkin hakemassa lukemista, tosin kirjaston sijaan kirjakaupasta.

Tenttikirjat my ass, nyt luetaan jotain aivan muuta!

Tsemppiä viimeisiin tentteihin :)

Marge kirjoitti...

Nonnu: Ihanaa lomaa! Lueskellaan nyt paljon kaikkea muuta kuin niitä koulukirjoja.

kullanmuru kirjoitti...

Minullakin yritys siirtää ostelua vasta alennusmyynteihin, mutta kun just nyt sitte löytyy kaikkea mitä haluan :/

Marge kirjoitti...

kullanmuru: Minä en onneksi ostanut muuta kuin tarvitsemani Biothermin silmänympärysvoiteen.. ja harmaan neuletakin.. :D