keskiviikko 3. joulukuuta 2008

Koti kaipaa jouluvaloja.

Kodistamme ei löydy joulun henkeä vielä muuten kuin kynttilöin, joten jonkinlaiset jouluvalot on hankittava. Lattialla olevassa pullossa on siniset sydämen muotoiset valot, mutta haluan kirkkaat valot suureen lasimaljaan. Myös malja puuttuu, mutta se voisi olla jotain tätä tyyliä:


Myös jouluvalot ikkunaan houkuttelisivat. Joko ikkunaa kiertämään tai roikkumaan. Ehkä jotain tälläistä:

Jouluvalot pitäisi kohta hankkia, jos niitä aikoo vielä ehtiä ihailemaan. Joulu saapuu nopeammin kuin arvaakaan.

8 kommenttia:

Tasha kirjoitti...

Mulla sama juttu, haluaisin iiiison lasimaljan täyteen kirkkaita valoja ja muutenki sopivasti ripoteltuna kirkkaita valoja tänne kotiin :)

Marge kirjoitti...

Tasha: Meillä on suuressa lasipullossa kyllä siniset jouluvalot, mutta en tykkää niistä sinisistä vaan haluisin just kirkkaat. Noita sinisiä ei sitten tule pidettyäkään päällä ollenkaan.

Jouluvalotkin tuo niin ihanaa tunnelmaa. <3

Anonyymi kirjoitti...

Oi, kaikki jouluvalot on ihania. Mulla täytyy aina olla huone täynnä niitä:)

Marge kirjoitti...

Cocos: Me ollaan nyt vähän jäljessä tässä valojen laitossa. Toisaalta tulihan se talvi vasta vähän aikaa sitten ja nyt kovaa vauhtia on lumet taas sulamassa..

Tuula kirjoitti...

Heippa ja kiitos kun jätit kommentin blogiini :) Oli mukava löytää tänne! Kivan oloinen blogi sinulla, jään seurailemaan.

Marge kirjoitti...

Tuula: Kiva kuulla. :)Minä teen samoin :)

Tia kirjoitti...

Jos haluat lainata kuviamme, pyydä siihen lupa. Äläkä missään tapauksessa linkitä kuvia suoraan meidän palvelimeltamme. Kuvien linkittäminen suoraan vie meidän kaistaamme ja olemme ostaneet rajallisen kaistamäärän ja mielellään käytämme sen itse.

Kiitos.

Toivoo avaruusasemablogi

Marge kirjoitti...

Ariette: Kiitos huomautuksesta! Jätän linkittämiset ja kuvan ottamiset käyttöön ilman lupaa jatkossa! hyvä, kun kävit huomauttamassa asiasta.