perjantai 7. marraskuuta 2008

Sortumisia.


En ole hetkeen esitellyt ostoksiani, vaikka niitä on hieman aina välillä tullutkin tehtyä. Vaalea kietaisuneule on VeroModasta ja tykkään kovasti. Oston jälkeen ollut päällä joka viikko.

Aiemmin mainitsinkin tarvitsevani mm. työharjoittelua varten perus siistejä vaatteita ja niitä onkin nyt ostettu. Kuvan liivi H&M:ltä ja samaisesta paikasta ostin myös suorat mustat housut ohuen ohuilla liituraidoilla sekä mustan salmiakkikuvioisen slipoverin. Niin liivi kuin slipoverikin menee kivasti kauluspaitojen kaverina.

Tänään aamulla nappasin mukaan Maxi Makasiinilla käydessäni parin kivoja kynttilänjalkoja. Täytin lasimaljat koristehiekalla ja tuikuilla. Illalla pääsee taas kynttilöitä polttamaan. :)

Huomenna on sitten luvassa ostosten tekoa muille kuin itselle, niitä jouluostoksia. Kovat odotukset ovat huomiselle muutenkin, sillä illalla tulee olemaan kivaa menoa. Koulumme valmistuville opiskelijoille järjestetään joka vuosi gaala, jossa pian valmiin paperit käsiinsä saavat pääsevät juhlimaan avecin kera hienoissa iltapuvuissa ja nauttimaan kuuleman mukaan upeasta illasta. Mekin vuoden päästä valmistuvat olemme lähdössä gaalan jatkoille mukaan ja illan odotus on kova. Tapahtumasta ollaan puhuttu kavereiden kanssa jo monta monistuista viikkoa ja huomenna ne bileet viimein ovat. Jee!

2 kommenttia:

Stylespot kirjoitti...

Kuulostaapas kivoilta juhlilta:) Harvassa on nuo iltapukujuhlat, joten jos sellainen sattuu eteen, kannattaa kyllä osallistua!

Marge kirjoitti...

lovely: Totta! En ole pitkään aikaan päässyt kunnolla laittautumaan, joten tänään oikein ajan kanssa ja nauttien :) Vielä on yhdet virallisemmat pikkujoulut tiedossa, joten sinnekin pääsee vielä pukeutumaan paremmin.