keskiviikko 26. marraskuuta 2008

Kerrostaloasuntoa metsästämässä.


Käytiin eilen taas katsomassa yhdessä asunnon näytössä. Lasitetulla parvekkeella oleva kaksio seitsemännessä kerroksessa. Asunto oli ihan siisti ja hyväkuntoinen, mutta keittiö oli aivan olemattoman pieni ja toisekseen vuokranantaja ei halunnut asuntoon lemmikkejä. Vuokranvälitysfirman nainen oli kyllä sitä mieltä, että koiran omistaminen ei aina loppujen lopuksi osoittaudu ongelmaksi, vaikka vuokranantaja ensin painottaa lemmikittömyyttä, mutta etsitään vielä sitä vielä enemmän sykähdyttävää kotia. Tuolla asunnolla oli myös useita muita katselijoita, jotka olivat lemmikittömiä ja kiinnostuivat asunnosta paljon meitä enemmän.

Tänään sain sitten puhelun mukavan kuuloiselta naiselta, joka oli huomannut asunnonhakuilmoituksemme netistä, ja tarjosi meille 54 neliön kaksiota tästä ihan muutaman sadan metrin päästä. Maanantaihin asti joudumme odottamaan ennen kuin päästään katsomaan tätä asuntoa, mutta naisen kuvailun mukaan se vaikuttaa oikein hyvältä. Muutama vuosi sitten laitettu laminaatti ja uusitut keittiön kaapit ja laatat, lasitettu parveke, siistit seinät ja kylpyhuoneremontti juuri alkamassa. Kun mennään maanantaina asuntoa katsomaan, niin hän sanoi, että jos näyttää siltä, että seinille jotain pitäisi tehdä, niin he voivat ne maalauttaa :) Parasta vielä se, että koira olisi asuntoon tervetullut. Jäädään odottelemaan.

Uuteen kotiin - sitten joskus, kun saadaan se - pitää hankkia uusia huonekaluja ja pääsen taas suunnittelemaan sisustusta. Sisustus tulee varmasti olemaan tumman puun ja vaalean värileikkiä. Tällä hetkellä kaipaan vaaleita tekstiilejä tumman rinnalle, ehkä hieman nykyistä vaaleampaa sisustusta. Olen myös kyllästynyt olohuoneen punaisuuteen (verhot ja sohvatyynyt), joiden tilalle haluan hankkia niin vaaleat kuin jonkin ruskean sävyisetkin verhot sekä uudet sohvatyynyt. Niin, kesällähän me viimeksi uusittiin sohvatyynyt noilla punaisilla :D

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti se unelmien kämppä löytyy! :)

Marge kirjoitti...

cocos: Toivotaan! :) On tässä aikaa etsiä, että sen puoleen hyvä. Koira kuitenkin rajoittaa, kun kaikki vuokranantajat eivät halua asuntoihinsa lemmikeitä, vaikka mitään tuhoja tai haittaa koirasta ei olisikaan.