sunnuntai 26. lokakuuta 2008

Viikonloppu kootusti.


Perjantai:


Toisen jakson ensimmäinen kouluviikko takana, sillä perjantait on vapaata! Tarkoittaa pitkiä viikonloppuja. Nukuin pitkään ja herättyäni lähdettiin Milon kanssa ulkoilemaan. Lähimetsään, kun siellä poika tykkää juosta vapaana. Lupauduin edellisenä päivänä tuuramaan illaksi työkaveria, joten iltapäivällä piti valmistautua töihin lähtöön. Oli inhottavaa hipsiä vesisateessa ja kovassa tuulessa töihin. Tavallisesti menen pyörällä (ja talven tullen autolla), mutta sateenvarjon kanssa pyöräily ei kuulostanut kovinkaan mieluisalta vaihtoehdolta.


Amarillossa oli perjantai illan TexMex puffet, jonne oli aikomus mennä miehen kanssa syömään. Hän haki töistä ja mentiinkin suoraan Amarilloon, mutta puffetin ruoka näytti seisoneen niin kauan koskemattomana, että tilattiin ruuat normalisti listalta. Minulle lempparini, Chicken Bolillo ja miehelle Whisky Chicken. Nammmm. Muutaman oluen jälkeen alkoi nukuttamaan niin mainiosti, että kymmenen aikaa olin jo untenmailla.

Lauantai:


Työpäivä, joka meni kuin siivillä, kun oli koko ajan paljon tekemistä. Oltiin jo viikolla sovittu, että tehdään jotain vaan tyttöjen kesken ja päädyttiin rentoon leffailtaan, koska kenenkään ei tehnyt mieli baariin tai muutenkaan lähteä ihmisten ilmoille. Vuokrattiin Filmtownista 27 dresses hömppäkomedia, ostettiin kilo karkkia ja vietettiin aikaa kaverilla.


Juteltiin myös huhtikuulle suunnitellusta Kroatian matkasta. Toivottavasti reissu oikeasti toteutuu ja reissuun päästään noin 6-8 hengen porukalla. Kohde tulee olemaan todennäköisesti Splitin kaupunki, josta on tarkoitus vuokrata huvila/mökki reissun ajaksi. Yritetään päästä mahdollisimman halvalla, ja suhteellisen edullisia asumuksia kaupungin alueelta löytyykin, mutta lentojen hinnat ovat vielä aika kovat.

Sunnuntai:

Aamupalan jälkeen miehen ja koiran kanssa käytiin pitkällä lenkille. Lammella käytiin ihmettelemässä sorsia ja eräs nainen tuli kyselemään Milosta. Olivat miehensä kanssa suunnittelemassa tollerin hankintaa. Hauskaa, että siitä ei ole montaakaan kuukautta, kun me olimme kyselemässä muilta millaisia tollerit oikein oikeasti ovat ja nyt me ollaan vastaajan roolissa. Kotona odottikin tenttikirjat lukijaansa, siivoiltiin ja ruuaksi valmistettiin fetasalaattia. Niin ja laitoin tekokynnet kynsiin. Minulla alkoi operaatio "aion_kasvattaa_kynnet!" Apuvälineinä Mavalan kynnenkovettaja ja tekokynnet, sekä yritän muistaa syödä kalsium tabletteja hieman useammin. Loppuilta kuluu varmaankin sohvalla Idolsin ja BB:n äärellä. On sellainen lötkistelysunnuntaiolo :)

Ihanaa alkavaa viikkoa! <3

Kuvat täältä, täältä, täältä ja täältä.

4 kommenttia:

Tasha kirjoitti...

Ihana viikonloppu on teillä ollut :)
Ja hei, tsemppiä kynsien kasvatukseen, se on piinaavan mukavaa! (= piinaa odottaa että kasvavat, ihana huomata että ne ON kasvaneet) :D

Marge kirjoitti...

tasha: Mulla on niin liuskottuvat ja hennot kynnet, että joudun käyttämään kaikki kovettajat apuna, mutta toivotaan, että vielä onnistun :)

padmé kirjoitti...

Mitä pidit leffasta? :) Itse pidin siitä, ihana tyttöjen leffa! <3

Marge kirjoitti...

padme: Ihan huippu tyttöleffa! :) Toinen vaihtoehto meillä olis ollu Ps. Rakastan sinua -elokuva, joka olis varmaan menny samaan kategoriaan.