torstai 18. syyskuuta 2008

Viikonlopun odotus.

Kiitos ja kaunis kumarrus Minun maailmastani Millalle sydäntä lämmittävästä palkinnosta. Minusta on hauskaa, että blogiemme nimet ovat lähes samat ja Millan blogista on tullut yksi seuratuimmista :) Monet suosikkiblogit ovat jo palkinnon saaneet, mutta pistän tämän vielä eteenpäin Annanan nannat Annanalle sekä Pockets full of butterfliesin Tashalle.

Tänään olen vääntänyt koulutöitä urakalla eteenpäin, sillä ensimmäinen jakso on mennyt eteenpäin jo hurjaa vauhtia ja deadlinet alkavat pian puskea päälle. Koulua minulla ei ollut tänään ollenkaan, joten aikaakin on ollut ruhtinaallisesti. Viikonloppuna minulla ei ole aikomusta istua raportteja vääntämässä, joten tehdään asioita nyt niin paljon alta pois kuin mahdollista. Muutama pitkäaikainen ystäväni on nimittäin tulossa viikonloppuna vierailulle, joten kaikkea kivaa on tiedossa.


Tyttöjen juttuja, hyvää ruokaa ja juomaa, ajan viettoa leppoisassa seurassa - ehkä hieman sinkkuelämää tai täydellisten naisten tyyliin, niinkuin joskus leikkimielisesti ajattelen! ;) Odotan odotan odotan!

Ps. Odotan jo Täydellisten naisten viidettä tuotantokautta kuin kuuta nousevaa! Ja voisihan tuon SATC:in elokuvankin katsoa taas uudempaan kertaan.. :)

7 kommenttia:

Tasha kirjoitti...

Tsempitystä kouluhommiin! Ja oi kun sulla on ihana viikonloppu tulossa! :)

Pisaroita kirjoitti...

Pitäkäähän kivaa <3 Ensi kerralla sitten minäkin voisin hyvällä tuurilla päästä mukaan :)

Marge kirjoitti...

tasha: Kiitos! Myös sinulle hyvää viikonloppua!

vilma: Pidä sinäkin kivaa! <3

Anna A. kirjoitti...

Voi kiitos tuosta tunnustuksesta! Minäkin seurailen aktiivisesti sekä sinun että Millan blogia! :)

Ihanaa viikonloppua!

Marge kirjoitti...

annana: Oleppa hyvä :) Hyvää viikonloppua! :)

Bellagio kirjoitti...

Ihanien ystävien kanssa vietetty laatuaika on kyllä ihan parasta! Varsinkin jos ei ole mahdollisuutta nähdä kovin usein... Voi miten ikävöinkään omaa rakasta tyttöporukkaa! :)

Marge kirjoitti...

bellagio: Olen kanssasi todella samaa mieltä. Viikonloppu on ollut ihana <3 Todella rentouttaa ja jäi hyvä mieli ystävien vierailusta.