maanantai 1. syyskuuta 2008

Ja arki alkoi.

Viikonloppuna oltiin nollaamassa oikein kunnolla ennen koulun alkua. Ystävän tuparien merkeissä kului lauantai ilta mukavasti ja iltaa jatkettiin nightravintolaketjun edullisia juomia nauttien. Lähes koko luokka oli koolla ja oli ihanaa nähdä muutamaa kaveria pistkästä aikaa. Törmäsin myös vanhaan lukioaikaiseen kaveriini, jonka kanssa oli kivaa vaihtaa kuulumisia pitkästä aikaa.

Juhlitun lauantain jälkeen sitä ollaan nyt sitten koulussa ensimmäistä päivää kesän jälkeen. Kirjoitan postausta tälläkin hetkellä koulun kirjastossa, kun iltapäivällä on vielä tapaamisia opettajien kanssa muutamista kursseista. Tänään aloitettiin kevysesti pelkällä infotilaisuudella, mutta muuten eka viikko tulee olemaan aika hektinen, kun pitää totutella opiskeluun, hoitaa pakollisia velvoitteita pois alta ja tänään meillä alkaa pikkumiehen kanssa peruskoulutuskin teoriatunnilla :) Lisäksi ekat tentitkin vaativat heti huomioni ja huomisesta alkaen saan istua iltaa viettämässä oppikirjojen äärellä. Ylimääräistä opiskelua johtuen viime kevään vaihdosta. Aion suorittaa 81 opintopistettä kevääseen mennessä (onneksi pienellä joustonvaralla), osan itsenäisesti opiskellen, joten ei auta kuin tarttua heti härkää sarvista.

Kuva täältä.

4 kommenttia:

Anna A. kirjoitti...

Oi kuinka ihana blogi sinulla! Alanpa seurailemaan :)

Mitä sinä opiskelet, jos saa udella :)

Marge kirjoitti...

annana: Kiitos :) Minäkin sinun blogiasi aktiivisesti seurailen. Opiskelen liiketaloutta. Kolmans vuosi juuri alkoi.

Anna A. kirjoitti...

Minullakin alkoi juuri kolmas vuosi! :) Tosi aika paljon toka vuoden juttuja vielä kesken, mutta kaikki ajallaan...:D

Marge kirjoitti...

annana: Hihi, minäkin tässä toisen vuoden opintoja suoritan itsenäisesti samalla, kun kolmannen vuoden opintoja teen ;) Olin viime kevään vaihdossa Hollannissa, niin jäi suoritettavaksi tälle vuodelle viime kevään pakolliset opinnot.