perjantai 8. elokuuta 2008

Sisustuskärpänen.


Meillä on eteisessä tummaa puuta oleva lipasto, joka löytyy myös olohuoneestamme isompana versiona. Lipasto on ulko-oven vieressä, joten päällä on kätevä säilyttää mariskoolissa avaimia, jotta ne muistaa aina napata mukaansa ulos lähtiessään. Aluksi lipaston päällä ei ollut minkäänlaista liinaa ja pintaan tulikin äkkiä pintanaarmuja. Selkeästi kaipaisinkin muutamaa uutta pöytäliinaa, mutta naarmuja peittämään laitoin välikaisesti tädiltäni joululahjaksi saadun beigen tabletin. Tabletteja on kaksi ja keittiön pöydälle tarvitsisin niitä oikeastaan neljä, niin aikaisemmin en ole niille käyttöä keksinytkään. Kukka lipaston päällä kuihtui kovin reilun viikon kotoa poissaolon aikana. Niin kävi lähes kaikille muillekin kasveillemme, paitsi kuivuuttakin kestäville rahapuille.


Vihdoin olemme saaneet myös ensimmäiset taulut seinälle. Keittiön pöydän yläpuolelle ripustimme muutaman vuoden takaa Teneriffalta hankitut taulut, joihin itse myöhemmin ollaan teetetty kehykset. Taulut tuovat keittiöön pienen palan afrikkalaista tunnelmaa, mitä ei muuten sisustuksesta löydykään.


Yllä olevista Eiffel tornin kuvista meillä on aikomus teettää taulut. Kuvat ovat huhtikuiselta Pariisin matkalta, joka tehtiin yhdessä 13 hengen vaihto-opisiskelijaporukalla. Kuvista saan kiittää puolalaista ystävääni.

Suunnitelmissa on maalata yksi makuuhuoneen seinistä ruskean sävyllä ja alempi kuva voisi sopia seinää koristamaan. En vielä tiedä millaiset kehykset kuvaan sopisi, mutta alan liikkeen asiantuntijoilta varmasti saan apua kehyspulmaan. Ylemmälle kuvalle en ole vielä keksinyt paikkaa, mutta kunhan saisi ensin tauluksi asti kuvat teetettyä, niin eikähän se paikkakin löydy.

4 kommenttia:

Tasha kirjoitti...

Ooooh noi Eiffel-kuvat! Ruskealle seinälle makuuhuoneeseen toi alempi, kuulostaa erinomaiselta idealta!

Pisaroita kirjoitti...

Yhdyn Tashaabm eiffeli on upea :) <3 Huomiseen ;) <3

Pipari kirjoitti...

miten on koiravauvan kanssa mennyt? :)

Marge kirjoitti...

Tasha ja vilma: Kiitos :) Mustakin tuntuu, että siitä tulee hyvän näköinen ruskealla seinällä. Kuva on tosi iso, joten siitä saa hyvän kokoisen taulun teetettyä. Menee sitten varmasti ainoana koristeena sillä seinällä.

Pipari: Koiran kanssa on mennyt tosi hyvin. POika on hyvin suloinen, aktiivinen pieni mies. Se on melko rauhallinen tolleriksi, mutta virtaakin löytyy, joten välillä mennään hullua rallia ja varpaat ja sormet tahtoo saada kyytiä. Ulkona tutkitaan kovasti ja ei arastele ollenkaan :) Sydämensärkijä poika se on ja tietenkin omistajana oon ihan hullaantunut siihen ;)