perjantai 22. elokuuta 2008

Juhlasta juhlaan.


Paita - Pariisista
Joustovyö - Pariisista
Mustat pillifarkut - Replay
Kengät - DinSko


Tässä asussa viipotin viime yönä pitkin kaupungin katuja. Olen kuvassa harvinaisen vänkyrässä asennossa, mutta älkää antako sen häiritä.

Ystävien kanssa on aina ihana viettää aikaa ja eilen oli ihanaa nähdä pitkästä aikaa muutamaa opiskelutoveriani. Juhlittiin iloisissa merkeissä ja mietittiin jo tulevaa syksyä. Opiskelujen jatkoa, joka valitettavasti tarkoittaa meidän kohdallamme sitä, että tulevat kurssit tehdään koko ajan hajoavalla joukolla, kun kaikki yrittävät tehdä opintovalinnat omaa tulevaa uraa ja toiveita silmällä pitäen. Luokkamme on maailman paras ja onneksi vielä viimeisenäkin vuonna meille löytyy yhteisiä pakollisia opintojaksoja, jolloin kaikki ovat taas koolla. Onhan koulupäivät paljon hauskempi viettää ystävien kesken, niin tunneilla ja luonnoilla kuin kahvihetkelläkin. Luokan yhteisen taipaleen aiomme päättää tulevana keväänä yhteisellä matkalla, josta lisää aikanaan.

Kohta lähden pyörähtämään töissä ja huomenna lähdenkin työporukalla kylpylään rentoutumaan ja viettämään seuraavia juhlia. Odotan reissua ihan innolla, joten aion mennä aikaisin nukkumaan, jotta huominen tulee nopeammin. Lisäksi viime öisen juhlinnan takia takana ei ole montaakaan tuntia unta, joten univelat pitää karistaa. Olen kaiken lisäksi kotona aivan yksin, sillä mies lähti koiran kanssa maalle viikonlopun viettoon. Tarkoittaa siis hyvin rauhallista, oman itsensä kanssa vietettävää iltaa.

Ps. Kiitos Piparille BFF kultaisesta kortista. Lämmitti mieltä kovasti. <3 Kortti on kiertänyt jo lähes kaikki seuraamani blogit, joten en laita sitä tällä kertaa eteenpäin.

4 kommenttia:

Pisaroita kirjoitti...

Vitsit, voisin haluta tuollaiset kenkulit.. :D <3 Huomenna on kyllä pakko päästä kirpparille :D *alkaa henkisesti valmistautua siihen, kuinka esittää asian herra X:lle*

Marge kirjoitti...

vilma: Noi kengät on ihanat. Tänäänkin taas jalassa.

Mä menen sinne kirpparille ens viikolla, koska tällä viikolla vielä jäi.

Pisaroita kirjoitti...

Kyllä muuten kannatti tuo kirppis reissu ;)) Ostin myös jakun, mutta se jäi pikkasen tuon hääpuvun varjoon ;)

Pipari kirjoitti...

Hyvältä näyttää!! Varsinkin noi kenkulit :)