maanantai 21. heinäkuuta 2008

Laukku löytöjä.

Ullakon kätköihin syventyminen tuotti kuin tuottikin tulosta! Astioita ei löytynyt, eikä niitä kuulema sieltä edes löydykään, mutta kaikkea muuta tuli vastaan. Leluja, huonekaluja, läjäpäin takkeja, kenkiä ja muita vaatteita, vanhoja koulukirjoja ja lehtiä, täytetty mäyrä jne jne.. En tehnyt kuin pikaisen kierroksen ja koiralle löytyi paljon leikkikaluja ja minulle kaksi laukkua! :)

Molemmat laukuista ovat mummoni vanhoja ja edelleen täysin käyttökelpoisia ja hyväkuntoisia.

Ensimmäisenä silmiini osui pienempi eri ruskean sävyisistä nahkan paloista koottu laukku, jota voi kantaa niin kädessä kuin olallakin. Olkahihnan saa tarvittaessa pois. Laukun toisella sivustalla on tässä kuvassa näkyvä pienempi vetoketjutasku.

Isompi laukuista on liukaspintainen, tilava "kantokassi". Tässä laukussa ei ole minkäänlaisia kulumisen merkkejä ja on ollut minulla käytössä jo kerran. Laukun uumeniin mahtuu vaikka mitä!

Toinenkin tutkimusmatka ullakolle on varmasti tekemisen arvoinen, sillä en mennyt tällä kertaa edes varaston etuosaa pidemmälle. Kaikki vanhimmat tavarat löytyvät varmasti perimmäisistä nurkista, mutta niihin käsiksi pääseminen on lukuisten tavarakasojen takana. Sinne aion vielä suunnata!

11 kommenttia:

rouva o kirjoitti...

Ihana tuo nahkapalalaukku.

Marge kirjoitti...

Shandi: Minustakin :)

Pisaroita kirjoitti...

Aaaam nitä laukkuja <3

Pisaroita kirjoitti...

No joo, muutama kirivihre ;DD

Marge kirjoitti...

Vilma: uudet laukut on aina jees ;)

Roosa kirjoitti...

Tosi kivoja löytöjä oot tehny ullakolta :) Meillä siellä ei ole kuin vanhoja rättejä :P

Marge kirjoitti...

roosa: Vanhempieni kotitalo on niin vanha, isän isovanhempien kotitalo, joten ullakolta löytyy kaikkea mahdollista. Rojua siellä on liikaakin, mutta myös kaikkea kivaa :)

MouMou kirjoitti...

Hienoja laukkuja, varsinkin isompi on ihana!:)

Kingsley kirjoitti...

Ooh, tuo nahlakaukku on ihana!

Marge kirjoitti...

moumou: Minäkin pidän ehkä enemmän isosta laukusta. Mukaan mahtuu kaikki mahdollinen ja laukku on siisti, hyvännäköinen.

Molly: Se on kyllä kiva laukku. :) Hieman rähjääntynyt, mutta vain sopivasti kulunut.

Styledrop kirjoitti...

Aivan upea tuo harlekiinikuvioinen palanahkalaukku, niin MiuMiu-henkinen:)