perjantai 4. heinäkuuta 2008

Ihana kamala shoppaus.


Palasin tänään kotipaikkakunnaltani takaisin kotiin. Vietin siellä aikaa perheeni sekä ystävieni kanssa, joita en ole nähnyt kunnolla aikoihin. Kävin viikon aikana ystävieni kanssa shoppailureissulla Jyväskylässä, sillä ystäväni on rakentamassa taloa ja lähdimme hänen mukaansa makutuomareiksi huonekaluliikkeisiin. Minun ei pitänyt ostaa muuta kuin verhot ja matto, mutta kappas vaan enhän minä osaa pitää näppejäni erossa ihanista vaatteista ja esineistä.

Askossa oli kaikki valaisimet alessa ja ostin kivan rottinkivalaisimen, joka löytää paikkansa joko makuu- tai olohuoneesta. Olohuoneen lattialle ostin myös kauan kaipaamani uuden maton. Tummanruskean, nukkaisen. Sitä ehdimme käyttää nyt kokonaisen kuukauden ennenkuin pieni hulivili koiranpentu saapuu taloon. Arabian Koko-sarja sai täydennystä kahdesta kulhosta sekä Vilasta mukaan lähti ihanan pitkä turkoosi tunika. Kodin Ykkönen on yksi lempi liikkeistäni ja sieltä ostin keittiöön limen vihreät verhot. Mitään muuta limen väristä meillä ei vielä ole, mutta verhojen kaveriksi sellaisia esineitä on nyt hankintalistalla. Jyväskylässä on mielestäni paras Vero Moda, missä olen ikinä käynyt ja sieltä löytyi kivat mustat caprit. Kuvia lisään myöhemmin, kunhan saan kaiki kassit purettua.

Eilen kotipaikkakunnani järjestettiin joka kesäinen konsertti, jossa kauniissa kesäillassa pikniköimme ja joimme useammankin pullollisen kuohuvaa. ;) Huomenna alkaa sitten arki, kun palaan takaisin töihin puolen vuoden tauon jälkeen.

3 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Hei! Kommentoit äsken blogiini ja tulin nyt vastavierailulle! Jään odottelemaan lisäkuvia sinun usostoksista, ostokset kuulosti aaaaivan ihanilta! Minun ei kyllä oikeasti pitäis lukea toisten shoppailuista, tekee mieli itteki lähteä tuhlaamaan... Ja nuo KoKot on niiiiin iiihania...

Melkein tuli tippa linssiin kun huomasin sinun seurattavissa blogeissa omani! Puhkun ylpeydestä, kiitos vain :)

Anne kirjoitti...

"usostoksista"? Olisinkohan tarkottanu "sisustusostoksista? :D Olin nakkisormi painanu vähän inserttiä:)

Marge kirjoitti...

Kuvia on tulossa. :) Juu toisten blogien lukeminen on kuin laittais suolaa haavoihin silloin kun tekisi mieli ostaa jotain eikä pitäisi, mutta lukee muitten ihanista hankkinoista.