keskiviikko 25. kesäkuuta 2008

Muuttopäivä.

Aamusta asti olemme tehneet muuttoa takaisin opiskelupaikkakunnallemme ja huonekalut alkavat olla jo paikoillaan. Ilman muuttoapua olisimme saaneet kantaa tavaroita paljon kauemmin - kiitos siis molempien vanhemmille. En muistanutkaan kuinka paljon meillä on tavaraa ja kaappitila on enemmän kuin tarpeen. Muutama päivä menee varmasti vielä tavaroita purkaessa ja tavarat tulevat etsimään paikkaansa, mutta pikku hiljaa hyvä tulee.


Asunto on parempi kuin edellinen, vaikka pohjaratkaisu ja neliömäärä ovat täysin samat. Kuitenkin suurempi jääkaappi ja siistimmät seinät tekevät jo heti paljon. Taulujen paikat pitää rauhassa miettiä, ettei tule tehneeksi tyhmiä, joutavia reikiä seinään. Ei myöskään vielä oikein tiedä mitkä esineet jättäisi esille ja mitkä piilottaa toistaiseksi kaappeihin. Uusille verhoille ja nukka-/karvamatolle meillä olisi tilausta. Askon mainoksesta huomattiin ainakin kuvassa kivan näköisiä mattoja puoleen hintaan, joten sinne olemme vielä tämän viikon aikana menossa.

Huomenna lähden kahden ystäväni kanssa kiertelemään kaupungilla ja päivittämään kuluneet tapahtumat. Tapaamme normaalisti monta kertaa viikossa, joten on ihanaa mennä pitkästä aikaa yhdessä kahville ja tehdä lisää suunnitelmia kesälle. Lisäksi minun on aivan pakko päästä hieman alennusmyynneillä pyörähtämään, lähinnä sisutuskaupoissa. Tiedän kyllä jo itseni tuntien, että vaateliikeiden ohikaan en pysähtymättä selviä, mutta yritetään olla tekemättä suurempia ostoksia. Hyvät alelöydöt ovat toki sallittuja. ;) Huomisen ohjelmaan kuuluu myös lisää tavaroiden purkua ja järjestelyä sekä digiboxin osto, sillä sitä emme tarvinneet ennen Hollannin vaihtoa.

Ps. Aloitan työt ensi viikolla ja mieheni meni tänään työpaikkani ohi, kun kävi ostamassa uuden telineen kylppäriimme. En kuulema tunnista sitä enää vanhaksi työpaikakseni, sillä Hollantiin lähtiessämme siellä alkoi laajennus ja remontti. Pitää käydä joku päivä jo kurkistamassa ennen töiden alkua.

7 kommenttia:

Pisaroita kirjoitti...

Pitää tulla käymään teillä pian :)

Marge kirjoitti...

Joo, olis kivaa. :) Minun pitää myös edelleen tulla teille!

Pisaroita kirjoitti...

Teretulemast :)

MouMou kirjoitti...

Oma asuntoni on ihana, mutta suureksi hirvityksekseni seinille ei saa ripustaa mitään!:S

Marge kirjoitti...

Moumou: Joissain vuokra-asunnoissa on tosiaan se ongelma, että vuokranantaja kieltää taulujen ripustamisen, eläimet tms :/

cara kirjoitti...

(: Minä olen taas juuri lähdössä pois Suomesta.. Kauhea jännitys!

Marge kirjoitti...

Titta: Minne olet lähdössä? Vaihtoonko? :)Minuakin jännitti lähtö ihan kauheasti. Vatsanpohjaa kipristeli, mutta kun Hollantiin päästiin, niin siitä tuli koti yllättävän nopeasti.